13 februari 2020 – Koetje Karlina & Mama Koe Kelly

Vanochtend was het een drukte van belang. We liepen nog in onze pyjama toen BJ door zijn scanner de toren “line up” hoorde zeggen. Tja, dan ben je dus te laat om je aan te kleden (laat staan te douchen) en in de auto te springen naar de startbaan. Dus ging de winterjas van BJ over zijn pyjama heen en werden vanaf ons balkon de vliegtuigfoto’s gemaakt. Een praktische en snelle oplossing, hihi. Voor de kenners, de vangst: 2x F/A-18 (Hornet), 4x F-5E (Tiger II), 3x PC-7, 4x PC-21.

Voor het vervolg van de ochtend even wat achtergrond informatie voor degene die het nog niet weten. Ik ben peettante van Puppykoetje Karlina en haar Mama heet Kelly. Dat Karlina deze naam draagt, heeft ze aan mij te danken want ik mocht haar van haar verzorgers een naam geven. Wat een eer! Karlina is geboren op 20 november 2019 en is een heel klein koetje met een apart lief snoetje. Klein zal ze altijd blijven maar zij staat zeker haar “vrouwtje”. Zij wonen in Zwitserland op een boerderij waar wij zo af en toe logeren.

Nu weer terug naar deze ochtend. Ik deed ook lekker rustig aan en liep dus ook nog in mijn pyjama. Tussen het fotograferen door riep BJ mij…..Kelly & Karlina stonden buiten. Jippie..foto’s bij daglicht! Nadat ik me snel had aangejurkt ben ik naar buiten gelopen, lees gerend, om de dames op de gevoelige plaat vast te leggen. Karlina had nog nooit een fotocamera gezien, kreeg blijkbaar last van camera-vrees want ze liep weer terug de stal weer in! Nee toch, dat zal toch niet!? Kort daarna stak ze haar snoetje weer door de flappen..Tadaaaa hier ben ik weer..grapje! Ja, ja, naast een dondersteen blijkt ze ook nog een grapjas te zijn 😉

Als je “extra gel” in mijn haar, afgelikte knopen en mouwen van mijn jas, koeienkwatsen op mijn handen, spetterpoep en watervalplas niet meetelt verliep de fotoshoot vlekkeloos. Wat staan ze er mooi op. See for yourself.Tadaaa…Grapje…ik heb helemaal geen cameravrees 😉Extra “gel” in de maak!Knapperd!Ondeugd!Deze foto kan zo het stamboek in!LIEF!Ah toe….spelen???Hier is goed te zien hoe klein Karlina is. Koetje 9642 is ietsjes eerder geboren.