20 november 2019 – Beschuit met roze muisjes

Mijn avond kon niet meer stuk! Na thuiskomst van een heerlijke avond zingen in Nijkerk zat BJ te glimlachen en begon een mailtje voor te lezen in het Duits. Wat bleek, Kelly, mijn lievelingskoe bij ons vakantieadres in Zwitserland had een half uur geleden een puppykoetje op de wereld gezet en koeienhoedster Maya had meteen een mailtje gestuurd om het goede nieuws te delen.

Net uit het “ei”.

Maar in het mailtje stond nog meer…ik mocht het koetje haar naam geven. Het ontroerde mij dat Maya aan mij heeft gedacht en voelde me vereerd. Haar naam was niet moeilijk te bedenken, het is KARLINA geworden wat Kracht en Vrij betekent. Kracht gaat ze zeker nodig hebben want in vergelijking met een gemiddeld puppykoetje is ze zo’n 15 kg te licht.

Wat een schatje hè?

Mama koe zorgt heel goed voor Karlina en vertrouwd op de goede zorg van haar verzorgers. Met al deze aandacht gaat het vast een hele mooie dame worden. Zodra het kan gaan we een meet en greet organiseren.

Ik kon wel wat positieve vibes gebruiken, Karlina had op geen beter moment op de wereld kunnen komen ;-).
Peettante zijn van een (nu nog puppy) koetje is een feestje. Het liedje van meneer Bever “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” blijft voorlopig nog wel in mijn hoofd zitten!