Over mij

Leuk dat je de tijd neemt om mijn website te bezoeken.

Wie ben ik?
Mijn naam is Sabina Floor-Bon. Op 10 mei 1996 ben ik in het huwelijksbootje gestapt met Berend Jan (BJ) Floor. Hij is mijn grote liefde, steun en toeverlaat. Samen maken we mooie herinneringen die ik zo af en toe graag met je wil delen. Ik ben gek op de natuur om er in te wandelen, te bestuderen en te fotograferen. Met dat laatste ben ik in augustus 2013 begonnen en ik heb er tot op de dag van vandaag nog veel plezier in.

Helemaal in mijn element!


 

Mijn nieuwe 30-700mm lens uitproberen op Schokland.
Mijn nieuwe 30-700mm lens uitproberen op Schokland.

Aanleiding
Mijn man, Berend Jan (BJ) Floor, fotografeert vliegtuigen waar en wanneer hij maar kan. Ik ga dan altijd graag met hem mee. Om mij niet lang te laten wachten “rende” hij vliegtuigmusea door en dat terwijl ik, met mijn boek en muziekje op, het wachten helemaal niet erg vond. Toen bedacht ik mij: “Als ik nu ook eens ga fotograferen zodat BJ niet het gevoel heeft om voor mij op te moeten schieten?” In tegenstelling tot BJ ben ik foto’s gaan maken van details van vliegtuigen die mij opvallen. Dat kan van alles zijn, een tankdop, een vliegtuigwiel, ornamenten en nog veel meer.

 

 

 

Je moet er wat voor over hebben, hihi.Focus op de macrowereld
Ook kleine kriebelaars , 8-potige monstertjes, zoemers, overige vliegbeestjes, kruipers… Kortom: de macrowereld vind ik erg interessant om vast te leggen. Ineens is een zoembeest lang niet meer zo eng. Nu zie ik pas hoe bijvoorbeeld een vlieg of libelle er van dichtbij uit ziet en ik kan je zeggen: PRACHTIG! Voor mij is een nieuwe wereld open gegaan waar ik ontzettend van kan genieten.

 

 

Mijn mooiste foto’s wil ik graag met je delen maar ja, dan moet je een eigen website bouwen. Met hulp van BJ is deze site sinds 2014 tot stand gekomen. In 2020 heeft BJ de website overgezet naar een eigen domeinnaam en heeft de website voorzien van een ander thema. Kijk gerust rond en kom nog eens terug. Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen kun je je op Natuureluur abonneren. Natuurlijk hoor ik ook graag wat je van de website vindt en tips zijn altijd welkom.

Groet,

Sabina