25 februari 2023 Nieuw Gorinchems vriendinnetje voor R&E

Onze lieve vrienden in Gorinchem hadden het verleden jaar over het mogelijk aanschaffen van een hondje. Maar ja, welk ras zou dat dan moeten worden? Wij hebben (enigszins) inspraak gehad en met resultaat 😉 De keuze is gevallen op een kannichenteckel.

Het valt nog niet mee om een goede, betrouwbare fokker te vinden. Zoals onze vrienden altijd doen zoeken zij alles tot op de bodem uit. Ze gaan ook nooit over één nacht ijs. En zo werd contact opgenomen met de fokker waar zij een goed gevoel bij hadden. Mama teckel is eind november 2022 bevallen van 5 lieve kleine mormeltjes. Helaas heeft één teckeltje de aarde veel te vroeg verlaten.

Vanaf de geboorte van, tromgeroffel!!!!!!!!!! OLLIE zijn wij continue op de hoogte gehouden over de voortgang van de puppy teckels met alle ooowww en aahhhhh foto’s daarbij 😉

Per 20 januari 2023 resideert Ollie bij onze vrienden. Spannend en leuk tegelijk. Al snel waren alle huisgenoten aan elkaar gewend en konden zich een leven zonder elkaar niet meer voorstellen.

Natuurlijk moest ook een meet & greet met Rumpel en Evelientje georganiseerd worden. Op 4 februari 2023 was het zover.
Het was een dolle boel! Ollie had er duidelijk zin in. Ze sjeesde van links naar rechts, sprong op alles af, stelde alle knuffels aan ons voor en kusjes werden overenthousiast gegeven. Maar ja, geef haar eens ongelijk. Ook zij was duidelijk blij om Rumpel & Evelientje eindelijk te ontmoeten. Het was meteen liefde op het eerste gezicht en nee, Evelientje en Ollie zijn niet jaloers op elkaar!

Nee, Evelientje is niet jaloers, ze geniet van de ontmoeting


Wij weten zeker dat Ollie veel vreugde, liefde en troost zal geven aan haar “baasjes”. Andersom, onze vrienden zijn toppers die er alles aan zullen doen om Ollie een mooi en goed leven te geven. Een mooi feit.

O ja, nog even over het woord “resideert”, dat zegt toch genoeg over de aard van dit beestje! Maar, als je Ollie in het ecchie ontmoet ben je binnen 1 nanoseconde helemaal verliefd op haar.