25 juni 2024 KiekeBoeFase

UPDATE: op woensdag 26 juni 2024 hebben BJ & ik om 17:30 uur de daredevil zijn nestje zien verlaten! We twijfelen of dit gepland gegaan is. Uit het gat kijken, te ver naar voren hangen, wij nog roepen “ga terug” maar nee hoor.. één vleugeltje eruit en toen de tweede en pfieuw, weg was die. We hebben hem een mooi lang leven gewenst.

Het was best even spannend de afgelopen tijd want we hadden geen activiteit in het koolmeeshuisje gezien. Geen activiteit vind ik als activiteiten begeleider niet fijn (understatement)! Maar wat bleek… in het diepste geheim is het huisje toch omgetoverd naar kraamkamer. Op dit moment vliegen Pa- en Ma-mees af en aan met rupsen. Als zij vlakbij zijn wordt er in het huisje lustig op los gekwetterd, de dan geproduceerde dB-len doorbreken nog net niet de geluidsbarrière (oké, oké… ik overdrijf een beetje, hihi).

Vanochtend is de KiekeBoeFase aangebroken. Zó leuk om te zien, alhoewel… deze daredevil fladdert, springt en hangt zo enthousiast in en uit de opening dat wij ons hart vasthouden dat hij er niet voortijdig uitkukelt. We gaan er maar vanuit dat er af en toe een hartig woordje met hem gesproken wordt. Feit is wel dat het definitief uitvliegen nu niet lang meer duurt. Dan wordt het ietsjes stiller in onze tuin want de bijen en de mussen, type “schreeuw”, blijven nog wel eventjes 😉

De foto’s zijn gemaakt door Berend Jan en daar heeft hij drie hele dikke kussen voor gekregen! ♥XXX♥

KieKeBoe!


Voer


Aanvoer


Invoer


Afvoer


Daredevil


Ja, ik doe al mijn stunts zelfs en wat dan nog!?
(deze stoere uitspraak onder het mom van groot bekkie, klein ♥-je)


Zo, nog even de laatste loodjes en het klusje “puppy’s groot brengen” is weer geklaard. Tot volgend jaar!