29 januari 2023 Mijn nieuwe leven begint vandaag!

Op 29 januari 2023 ben ik gedoopt bij Mozaiek036 door Arjen ten Brinke en Danielle Rebel. Wat een mooie doopdienst!
Ik ben dankbaar voor iedereen die op deze prachtige dag aanwezig is geweest (gelovig en niet gelovig) of op afstand heeft meegeleefd en natuurlijk voor de onvoorwaardelijke steun van BJ.

Mijn Getuigenis:
Toen ik in 2018 ziek werd lag ik iedere zondagmorgen met een kleedje en “Evelientje”, mijn beer, op de bank naar Nederland Zingt te kijken. De teksten van onder andere “De kracht van Uw liefde” en “Heer, U bent altijd bij mij” kwamen recht in mijn hart binnen. Iedere keer raakte ik tot tranen geroerd. Ik begon mij af te vragen, waarom? Mijn gevoel om dit te onderzoeken werd steeds groter.

Toevallig (achteraf natuurlijk niet!) kwam ik een livestream van Mozaiek0318 tegen. Door mijn ziekzijn ben ik behoorlijk veranderd. Tijdens het bekijken van de dienst ging er een wereld voor mij open “ik mocht komen zoals ik ben”. Wat had ik daar een behoefte aan!

Na de introductieavonden bij Mozaiek036 sloeg de twijfel toe. Was ik klaar om mij te committeren aan God? Hoe moest ik dat doen? Was ik wel goed genoeg voor God? Ik heb het laten rusten maar het bleef kriebelen en heb de Alpha cursus gevolgd. Wat heb ik daar veel geleerd door de gesprekken en de filmpjes. Toen ik ook de kerkdiensten ging bijwonen werd het voor mij duidelijk. Ik wil heel graag JA zeggen tegen een leven met God.

Had mij een jaar geleden gevraagd of ik gedoopt zou willen worden en ik had je voor “gek” verklaard. Nu weet ik beter.
De heer heeft op mijn deur geklopt en ik heb open gedaan. Vandaag laat ik mij, heel bewust en in volle overtuiging dopen.
Mijn nieuwe leven begint vandaag!

Op zaterdag 18 maart 2023 heb ik mijn doopkaart gekregen. De daarin vermelde tekst van Jesaja 43:2 (zie hoofdfoto) had ik drie weken daarvoor als notitie opgeslagen in mijn Holy Bible app!