5 augustus 2022 Not the American Dream

 


Wat hebben we uitgekeken naar onze vakantie in Amerika. Helaas lag ik na vier dagen, ziek door Covid, op de hotelkamer. De PCR-test was duidelijk, dus in quarantaine voor 5 dagen. Redelijk logischerwijs heb ik BJ besmet. Zijn PCR-test liet niets te raden over. Daar ging onze American Dream!

De details voor het omboeken van hotel, huurauto en vliegtickets zal ik jullie besparen. Goede tip van mijn kant… als je naar Amerika reist en medicijnen gebruikt, neemt dan meer, meer, meer dan genoeg mee. Dat bespaart je een hele hoop belkosten en ellende. En o ja… hou rekening met een 10 dagen reisverbod na constatering van covid.

Vandaag heb ik een echte baaldag. Dagen heb ik me neergelegd bij de situatie maar vandaag lukt me dat even niet. Op advies van BJ ben ik er op uitgegaan, alleen wel te verstaan want BJ mag morgen pas weer naar buiten. Ik ben naar Fox River gelopen en heb daar een tijdje langs het water gezeten en foto’s gemaakt. Op de terugweg naar BJ ben ik de St. John Nepomucene Catholic Church Community voor de tweede keer binnengelopen. Gisteren heb ik een kaars aangestoken en gebeden voor iedereen die me dierbaar is. De kaars brandde nog en gezien de grootte zal hij nog wel een tijdje zijn licht laten schijnen, mooi.

Low pass


Killreed-plevieren aan het klieren


Sprinkhaan/krekel: vliegt als een vlinder. Type n.t.b.


Kluitje pelikanen


Farmer Swallow (ofwel boeren zwaluw, hihi)


Plezier met een Killreed plevier is… oogcontact 🙂


Op de terugweg Eekhoorntje-nooit-genoeg gezien