9 augustus 2022 Verjaardagsochtendwandeling

Vanochtend werd ik al vroeg wakker gemaakt door Rumpel & Evelientje en natuurlijk BJ. De beren were dressed to the occassion, hihi.

Na alle felicitaties, zowel live als via mobiel, in ontvangst genomen te hebben, hebben we ontbeten in het hotel. Het is feest dus nam ik bij uitzondering een wafel. Daarna was het tijd voor een verjaardagsochtendwandeling. De tocht liep langs de Fox River.

Het wandelen gaat BJ niet zo lekker af. Hij heeft tijdens de EAA (vliegshow op Oshkosh) weer eens geprobeerd om alle 10.000 kisten 😲 te fotograferen! Na meer dan 76 km in een paar dagen gelopen te hebben is het helaas ook dit jaar niet gelukt. Wel heeft hij er een vervelende achillespees/kuit blessure aan over gehouden. BJ zeurt er niet over maar ik zie dat lopen niet plezierig voor hem is. Ik heb met hem te doen.

Even een tussenstop voor wat voetrust


Tijdens de wandeling hebben we weer mooie dieren hebben gezien. Vlakbij ons hotel zijn we neergestreken op een terrasje voor een drinkkie en een snackkie. Het drinkkie kregen we gratis omdat ik jarig ben 👍🏻👍🏻. Daarna zijn we weer terug gegaan naar het hotel want de inspanning voor vandaag was wel weer geleverd. We voelen ons nog steeds niet helemaal tiptop. Foto’s van al het moois staan hieronder.

Piggy ride 😉


Veldwesp in het veld


Twee Jaapies


Prachtige helikopter met camouflage helm


Rivierkreeft die niet lang meer heeft


Zandhommel met Veldwesp


Op de hoofdfoto staat trouwens een Kardinaalsvogel. Wat een prachtig vogel en een geluid dat hij produceert! Helaas kan ik nu geen link invoegen maar op YouTube staan voldoende voorbeelden.

 

Als laatste…
Dit T-shirt heb ik vandaag aan.

Dankzij het gezellige wakker worden, de felicitaties, de wandeling met BJ en de mooie foto’s heb ik toch een leuke verjaardag.

I am a Blessed Girl