Rommelkamer wordt Man-Cave

Om met het eind te beginnen…. Wat ben ik trots op mijn Lief. Hij werkt sinds maart 2020 thuis en ziet bar weinig mensen. Toen we allemaal nog het idee hadden dat Corona binnen een paar weken wel zou overwaaien werkte BJ gewoon in de huiskamer. Onze eetkamerstoelen zitten niet heel lekker en om er dan de hele dag met je billen op te moeten zitten deed zijn lijf en leden niet goed. Zelfs fysio moest er aan te pas komen! Dat kon niet de bedoeling zijn dus werd een lèluk blauwe bureaustoel in de kamer gezet met een transparante beschermplaat op de vloer tegen de wieltjes te beschermen. Toen ook duidelijk werd dat thuiswerken meer regel dan uitzondering zou worden werd het hoog tijd zijn werkplek te verplaatsen naar zijn rommelkamer. Tja… daar stond alleen nog een bergje dozen en spullen (let wel; dit is een kant van de kamer!).

“Rommel Rommel Rommel, Berend heeft er weer een grote rommel van gemaakt.”
(Voor de kenners: Kompe Dompe Doeli, helaas geen geluidsfragment kunnen vinden, snik)


BJ is niet van het opruimen en weggooien maar stroopte zijn mouwen, ging aan de gang en hoe! Laten we zeggen dat de omzet van de kringloopwinkel in Almere behoorlijk gaat stijgen als ze weer helemaal open zijn ;-).

Een zit-sta bureau, nieuwe bureaustoel, desk bike, nieuwe kasten, beeldschermen en decoratie werd zorgvuldig uitgezocht. En het resultaat mag er zijn! BJ heeft nu zijn eigen man-cave en werkt daar, met klassieke muziek en uiteraard het geluid van de toren van Lelystad Airport op de achtergrond, met veel plezier.

Één van de redenen waarom ik zo ontzettend veel van BJ hou is zijn geweldige gevoel voor humor ♥. Dit keer zit het em in de details.

Detail 1: tijdens Zoom-meetings zitten Elmo en Kermit de Kikker altijd gezellig in beeld 😉


Detail 2: ook dit zien de zoom-ers, haha


Voor na ut zittu of staan, ff fietsu!


Detail 3: Last but not least…deze Spaceboy past precies bij mijn Aironline boy. Te grappig!